PARTIZAN I REAL MADRID, POSLEDNJI ČIN: Crno-beli će pojačani Kevinom Panterom u majstorici pokušati da obezbede kartu za Kaunas!

10:38

10.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: teknikfaulcom

Košarkaši Partizana večeras gostuju u Madridu. Crno-beli će pokušati u “majstorici“ da stignu do pobede i da rezervišu avionsku kartu za Kaunas.

Suspenzija Kevina Pantera na dve i Matijasa Lesora na jednu utakmicu zakomplikovala je situaciju crno-belih. Oni su iz Madrida doputovali sa 0:2 i očekivalo se da će dobiti jednu utakmicu u “Štark areni“ i svojim navijačima prirediti veliko slavlje. Međutim, Real je zonom iznenadio Partizan, na šta beogradski crno-beli nisu imali odgovor bez svog najboljeg igrača Kevina Pantera.

Tačnije, i pored toga Partizan je u obe utakmice bio blizu, ali otvoreni šutevi Nanelija i Egzuma nisu ulazili, dvojac je u četvrtoj utakmici šutirao veoma loših 3 od 21 iz igre.

Sada, kada je Panter opet u timu, očekuje se da Partizan lakše “razbije“ zonu Reala, te da ostatak ekipe ima otvorene šuteve, koji su pod “moranjem“ da večeras prođu kroz obruč Madriđana.

Jedno je sigurno, ako Naneli i Egzum budu pogađali otvorene šuteve, uz pomoć Ledeja i Lesora kao i kapitena Pantera, za crno-bele nema zime.

Podsetimo, ipak najveća uzdanica Partizana je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović, koji do sada u trenerskoj karijeri nema poraz u petim utakmicama doigravanja.

(Pančevac/Novosti)

NOVAK ĆE DEFINITIVNO IGRATI NA US OPENU! Džo Bajden ukinuo uredbu o obaveznoj vakcinaciji za strane posetioce

JOKIĆ NASTAVLJA DA RUŠI REKORDE Prvi na listi strelaca u istoriji franšize! A zbog ovoga je kažnjen sa 25.000 dolara! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.