UŽAS U VRANJU Devojci (25) mašina zahvatila obe šake u pogonu firme! Zadobila teške povrede!

14:12

09.05.2023

Podeli vest:

RINA

Ženska osoba stara 25 godina zadobila je teške telesne povrede nakon što joj je mašina zahvatila obe šake u pogonu jedne od vranjskih firmi gde je radila.

Nakon inicijalne obrade zaustavljanja krvarenja, previjanja i rendgenskog snimka upućena je u UKC Niš, potvrđeno je Kuriru u Urgentnoj službi ZC Vranje.

U Službi Hitne pomoći ZC Vranje, potvrđeno je da se radi o teškim telesnim povredama opasnim po život, jer su obe šake na rukama bile zahvaćene mašinom.

Službu Hitne pomoći pozvali su radnici kolege povređene O.T. oko 9 i 30 sati.

„Jedna šaka je bila zaglavljena pa je deo mašine morao da se bonsekom iseče kako bi bila izvučena, a krvarenje zaustavljeno i šake previjene. Radi se o jezivim povredama. Devojka je bila preplašena zbog obilnog krvarenja“, navode lekari Hitne pomoći koji su zbrinuli povređenu devojku.

Povređena je primljena oko 10 časova u Urgentnu službu ZC Vranje.

„Zadobila je teške telesne povrede na rukama u toku je i dalja dijagnostika upućena je u UKC Niš „, potvrdio je načelnik Urgentne službe ZC u Vranju doktor Ljubiša Stojilković.

 

(Pančevac/Kurir)

POZVAO POLICIJU I PRETIO DA ĆE POČINITI VEĆI ZLOČIN OD MASAKRA SA VRAČARA Uhapšen muškarac koji je na Fejsbuku pisao da će ubiti 100 ljudi

UHAPŠEN MALOLETNIK D.U IZ SUBOTICE: Istraživao i kako se pravi bomba, pravio jezive naloge na vebu NA PAMET MU PADAO MASAKR U BLIZINI VRTIĆA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.