BRAVO! SVAKA ČAST! Hodočasnici Miščević i Perović stigli na Ostrog! FOTO

11:19

09.05.2023

Podeli vest:

Facebook/Nenad Miščević

Hodočasnici Nenad Miščević i Radovan Perović, koji su 29. aprila krenuli put manastira Ostrog  iz Starčeva, stigli su u Nikšić, a nešto iza 13 časova i pod Ostrog.

Stigli smo zajedno, prva je poruka Nenada MIščevića po dolasku na Ostrog. Tu je i prva fotografija. Bravo. I svi njihovi prijatelji imaju samo jednu poruku za njih: Bravo! Svaka vam čast!

 

Put je dugačak 445 kilometara, a pešačenje 11 dana.

„Eto došao je kraj našeg puta. Osećaj je fantastičan, dobio sam novu energiju sa kojom bih mogao da poletim. Put je bio pun izazova, izgurali smo naravno, nismo se predali ni u jednom trenutku jer smo imali jasan cilj. Svima želim da se zahvalim kako rodbini tako i prijateljima i novim poznanicima koji su mi svojom podrškom i energiom pomogli da preguram ovaj težak put. Hvala vam“,napisao je Perovićna svomFejsbuk profilu. 

Krenuli su od pravoslavne crkve, preko Mladenovca, Rudnika, Čačka, Ivanjice i Uvca, a nastavljaju putem Prjepolja, Jabuke, Pljevalja, Đurđevića Tare, Šavnika, Nikšića i na kraju do manastira Ostrog.

Pančevci su ranije rekli da će put trajati 11 dana, jer planiraju da pešače po 40 kilometara dnevno.

Veliko interesovanje je naših sugrađana koji pozdravljaju ovaj čin i žele da pomognu.

Sugrađani koji žele da pomognu dovoljno je da novac uplate na žiro račun Opšte bolnice za Dečije Interno odeljenje na 840-1318761-87.

HODOČAŠĆE DO OSTROGA SE NASTAVLJA Miščević i Perović se oglasili na putu za Uvac! Vukašinović zbog ozbiljne povrede danas neće hodati! FOTO

NENAD MIŠČEVIĆ I RADOVAN PEROVIĆ RANO JUTROS KRENULI PUT OSTROGA! Hodaće 11 dana pešice za našu decu! FOTO i VIDEO

PUT ZA OSTROG SE NASTAVLJA PREKO ČAČKA: Miščević, Perović i Vukašinović objavili novu fotografiju 3. dana hodočašća! FOTO

(Pančevac)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.