BRKIĆ u ime „građanske opozicije“ poručio: Hoćemo da UBIJAMO! VUČIĆ: Brkić govori ono što najveći deo njih želi, glavni organizator protesta čovek koji je rekao da će mi brat i sin završiti u šahtu

08:59

09.05.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Predsednik  Srbije Aleksandar Vučić kaže da na protestu dela opozicije „protiv nasilja“ nije bilo ni reči o budućnosti dece, već su demonstranti samo tražili ostavke.

Vučić ističe da je blizak sa svojim roditeljima, ali da malo tvrđe govore o emocijama, i da kada god ga zove majka, po glasu čuje da joj je teško.

– Zato ja izbegavam kada su ovakvi dani da razgovaram sa njom. Šta da kažem za Brkića, pusti budalu. Nije on budala, on je samo rekao ono što najveći deo njih želi. Nemojte da mislite da sam toliko glup da ne znam da to i stvarni organizatori to misle. A za glavnog organizatora su uzeli čoveka koji su rekli da će moji brat i sin završiti u šahtu kao Gadafi. To vam je organizator protesta protiv nasilja (Srđan Milivojević iz DS) – kazao je on.

Podsetimo, sinoć prilikom protestne šetnje Milovan Brkić je pokazao sramno i skandalozno ponašanje, ali i kako se bore protiv „nasilja“. On je opsovao majku predsedniku Srebije Aleksandru Vučiću i rekao:

– Kakva bre šetnja, treba puškama ući u Skupštinu i Vučiću idiotu otkinuti glavu – rekao je Brkić.

(Pančevac/Novosti)

PREDSEDNIK VUČIĆ U ĆIRILICI: To je bio pucanj u Srbiju, pali smo, ali ćemo se podići

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.