HOROR U MLADENOVCU 8 mrtvih, 13 ranjenih, potera za ubicom i dalje traje!

23:50

04.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

BEOGRAD – Osam osoba je ubijeno, a 13 ih je ranjeno u pucnjavi u četvrtak kasno uveče u Duboni kod Mladenovca, a prema nezvaničnim saznanjima, strahuje se kako bi broj žrtava mogao biti i veći.

Prema prvim informacijama objavljenim oko ponoći, ubijene su dve osobe – jedan policajac i njegova sestra, a ranjeno je sedmoro, među kojima i deca. Naknadno je javljeno da je i treća osoba podlegla povredama, a da je ranjeno jedanestoro.

Radio-televizija Srbije javila je sat i po posle ponoći da su brojne policijske patrole, uključujući i interventne jedinice, upućene prema Mladenovcu, pošto je iz vozila u pokretu napadač ubio osam, a ranio 10 osoba.

Pozivajući se na policijske izvore, „Večernje novosti“ objavile su da je MUP pokrenuo akciju „Vihor“, a da je napadač, identifikovan kao Uroš B. (21), za koga se sumnja da je počinio zločin, opkoljen u selu Šepšin.

xxxx

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Portal „Večernjih novosti“ je, nazivajući zločin „terorističkim aktom“, u 1:40 objavio da je ranjeno 13 osoba, od kojih je sedmoro u kritičnom stanju, a šestoro je u operacionoj sali Masovno ubistvo dogodilo se u opštini Mladenovac i pre 10 godina kad je, u selu Velika Ivanča, 9. aprila 2013. Ljubiša Bogdanović (60) iz vatrenog oružja ubio 13 komšija – šest muškaraca, šest žena i jednu bebu.

 

(Pančevac/Kurir)

UŽAS U ULICI MILOŠA OBRENOVIĆA Jedna osoba hoće da izvrši samoubistvo skokom sa četvrtog sprata zgrade! Akcija spasavanja u toku!

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZLATIBORA Vozač auta poginuo u sudaru sa autobusom! Žena i dete povređeni, hitno prevezeni u bolnicu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.