PARTIZAN IZGUBIO POSLE VELIKE DRAME U ZAVRŠNICI U noći punoj emocija Real Madrid slavio nad domaćim timom!

22:48

04.05.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: partizanbc

Košarkaši Partizana poraženi su posle velike drame u četvrtoj utakmici protiv Real Madrida rezultatom 78:85.

Veče su obeležile emotivne scene koje su viđene pre početka i tokom utakmice. Uoči meča je održan minut ćutanja zbog stradalih u tragičnom događaju u osnovnoj školi u Beogradu, a navijači su odlučili da ne navijaju u prvom poluvremenu.

Emotivne scene iz srpske prestonice obišle su Evropu.

Počelo je loše po crno-bele koji, možda je i atmosfera u „Areni“ uticala na to. U svakom slučaju, Real je otvorio utakmicu znatno bolje, u prvoj četvrtini je pogodio pet trojki, a od igrač se istakao Adam Hanga kao neko ko je najbolje raspoložen za igru.

Imao je Real i 14 poena prednosti u samoj završnici prve deonice, a tada je počeo veliki povratak domaćeg tima.

Janis Papapetru je pogodio flouter uz zvuk sirene, a onda na startu druge deonice i dve trojke. Imao je Grk podršku u vidu Zeka Ledeja i Dantea Egzuma, a Real je imao problem u organizaciji napada, pošto je ekipa Željka Obradovića zaigrala znatno bolju odbranu.

Na poluvreme su dva tima otišla uz prednost Reala rezultatom 42:45, nakon što su sudije poništile trojku Anđušića zbog isteka vremena.

Došao je u trećoj deonici Partizan i do prve prednosti od starta meča, ali je Real uspeo da odgovori na nalete crno-belih, ali i publike koja je tek od starta drugog počela organizovano da navija.

Razigrao se i Tavares koji je u trećoj četvrtini postigao osam poena, a gosti su nakon 30 minuta imali šest poena prednosti.

Do samog kraja gledali smo veliku dramu, Real je imao šest poena prednosti na manje od minut i po do kraja utakmice, a onda smo videli neverovatnu sekvencu.

Madar je u krao loptu i položio je u koš, a onda, kada su gosti vratili loptu u igru ispod svog koša, pokušao da preseče dodavanje Vilijams-Gosa. Lopta se od njegovih ruka odbila u koš, pa je na semaforu pisalo „78:80“.

Tajm-aut je tražio Čus Mateo, a nakon toga neverovatna scena zabeležena je i na drugoj strani terena. Nekoliko ofanzivnih skokova u velikoj gužvi su uhvatili gostujući igrači, a sve se završilo poenima Tavaresa uz prekršaj. „Džin“ ekipe iz Madrida pogodio je i dodatno bacanje, a tačku na utakmicu stavio je Džanan Musa poenima nakon promašaja Ledeja i Nanelija za tri poena.

Partizan – Real Madrid 78:85 (15:27, 27:18, 13:16)

 

(Pančevac/Kurir)

OGLASIO SE PARTIZAN POVODOM TRAGEDIJE U BEOGRADU Evo gde i kako možete odati počast stradalima pre večerašnje utakmice! FOTO

PARTIZAN ODAJE POČAST NASTRADALIM MALIŠANIMA: Crno-beli u crnim dresovima protiv Reala

EMOTIVNI APEL NAVIJAČA PARTIZANA PRED REAL: Svi koji dolaze na utakmicu neka ponesu jedan cvet koji će pre početka položiti na teren!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.