FIZIČKI NAPADNUT FOTO-REPORTER „PANČEVCA”: Podneta krivična prijava za nanošenje težih telesnih povreda i krađu imovine

21:33

04.05.2023

Podeli vest:

MUP

Foto-reporter lista „Pančevac” Milan Šupica fizički je napadnut danas, 4. maja, u Ulici Svetog Save u Pančevu posle obavljanja svoje profesionalne dužnosti. Njega su, pošto je izašao iz automobila nadomak kuće u kojoj živi, napala tri za sada nepoznata čoveka, najpre verbalno, a potom i fizički: dobio je nekoliko udaraca pesnicom u grudi. Pritom mu je oduzeta kartica sa snimljenim materijalom iz fotoaparata.

Naime, Šupica je na Jabučkom putu zaustavio kako bi u improvizovanoj piljari fotografisao cveće. Pošto ga je prodavačica pitala zašto fotografiše, on je izvadio službenu legitimaciju i pokazao joj je, rekavši da radi za „Pančevac”. Foto-reporter se automobilom uputio ka centru grada, a tri napadača su ga, najverovatnije, od piljare pratila svojim vozilom i kada se zaustavio u Ulici Svetog Save, nepoznati muškarci izašli su iz automobila, izvukli Šupicu iz kola, pretili mu verbalno i potom pocepali torbu u kojoj je bio fotoaparat. Zatim je Šupica dobio nekoliko udaraca u grudi, a kada je hteo da pozove policiju otet mu je telefon, izvađena kartica iz fotoaparata i, uz pretnje, nasilnici su bacili na zadnje sedište Šupicinog vozila i telefon i fotoaparat, dok su karticu poneli sa sobom.

O ovom događaju obaveštena je policija, i podneta je krivična prijava za nanošenje težih telesnih povreda i krađu imovine tokom obavljanja profesionalne dužnosti.

TROJICA NAPALA FOTO-REPORTERA PANČEVCA: Napadači mu oteli karticu sa fotografijama i zadali više udaraca

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.