ZVANIČNO SAOPŠTENJE MUPA: Učenik (14) OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet osoba! Šestoro dece i nastavnica u teškom stanju! VIDEO

11:03

03.05.2023

Podeli vest:

printscreen/Pink TV

U pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj, navodi MUP.

Učenik ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Sve policijske snage su i dalјe na terenu i intenzivno rade na rasvetlјavanju svih činjenica i okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

Kako „Novosti“ saznaju, učenik sedmog razreda koji je počinio masakr u OŠ „Vladislav Ribnikar“, pri čemu je ubio devet osoba, prvo je pucao na čuvara, a potom i na đake koji su bili u hodniku.

Među povređenima ima i životno ugroženih. Sedmak koji je počinio masakr pretpostavlja se da je bio pod uticajem narkotika. Inače je uzoran đak i, kako saznajemo, dete je zdravstvenih radnika.

Pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu prijavlјeno je da je jutros u 8.40 časova u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru došlo do pucnjave.

Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolјa ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole.

Zbrinjavanje povređenih je u toku, kao i rad policije  na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

(Pančevac/Novosti)

SVEDOČANJE ĐAKA SA VRAČARA: Dobio jedinicu iz istorije, pa upucao nastavnicu i čuvara, a onda i drugove! Zvali smo ga štreber!

POZNATO STANJE RANJENIH UČENIKA U PUCNJAVI NA VRAČARU Jedno dete u kritičnom stanju! Nalazi se u operacionoj sali! Ranjeno još sedmoro đaka! FOTO

HOROR U OSNOVNOJ ŠKOLI NA VRAČARU Dečak (14) ubio školskog čuvara, ranio nastavnicu i četvoro učenika! Dvoje đaka sa prostrelnim ranama se nalazi na intezivnoj nezi! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.