ŠTETA ZA MIOMIRA KECMANOVIĆA: Srpski teniser posle velike borbe ispao sa turnira u Madridu, Čileanac Garin bolji u tri seta!

21:22

29.04.2023

Podeli vest:

Jedini predstavnik u singlovima je ostao Dušan Lajović.

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo Mastersa u Madridu, pošto je poražen od Čileanca Kristijana Garina posle tri seta sa 2:1 – 7:6, 6:7, 6:4 u meču koji je trajao više od dva i po sata.

Miomir na ovaj način nije uspeo da se pridruži Dušanu Lajoviću u trećem kolu turnira, iako je imao izglednu priliku protiv Čileanca od koga je bolje rangiran za čitavih 40 mesta na ATP listi.

Kecmanović je loše otvorio meč, izgubio je brejk već u trećem gemu, vratio ga je odmah potom i to je bilo dovoljno samo za taj-brejk u kom je izgubio čak tri svoja servisa. Sve što je protraćio tu, nadoknadio je u drugom setu, koji je pripao njemu, a borba se nastavila samo u trećem, odlučujućem.

Dosta su bili mirnija obojica, a Kecmanović je bio taj kome je prvom popustila koncentracija. On je bez osvojenog poena izgubio brejk u sedmom gemu ovog seta, što je bilo dovoljno Garinu da dođe i do pobede u ovom meču.

(Pančevac/Telegraf)

STRAŠAN TENIS DUŠANA LAJOVIĆA! Feliks Ože Alijasim položio oružje pred našim asom na Masters turniru u Madridu!

POZNATE KAZNE ZA UČESNIKE TUČE! Jabuseleu pet mečeva suspenzije, Panteru dva, Lesoru i Deku po jedan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.