PRVA FOTOGRAFIJA HODOČASNIKA POSLE ČETIRI SATA PEŠAČENJA: Nenad i Radovan su već uveliko na svom putu! FOTO

12:15

29.04.2023

Podeli vest:

Jordan Filipović

Nenad Miščević i Radovan Perović, dva velika prijatelja koja su jutros u 6 sati krenuli put Ostroga, sada već više od 5 sati sigurnim koracima idu ka cilju.

Podsetimo, na put su krenuli iz Starčeva, iz Hrama Svetog Pantelejmona, a predviđaju da bi na Ostrog trebali da stignu 9. maja.

Ovo je prva fotografija sa njihovog dugačkog puta, a koja je nastala nekoliko sati od samog polaska iz Starčeva:

Printscreen/FB/Nenad Miscevic

Fotografija je postavljena od strane Nenada Miščevića na društvenu mrežu Fejsbuk, a objava je odmah naišla na pozitivne reakcije i lavinu komentara podrške: „Srećno“, „Srećan put, neka vas Bog čuva!“, „Blagosloveni bili i da vas vreme posluži“ samo su neki od njih, a mi im ovom prilikom još jednom želimo puno sreće na njihovom putu!

Njihov put dugačak je ukupno 445 kilometara, u toku kojeg će proći kroz Mladenovac, Rudnik, Čačak, Ivanjicu, Uvac, Prijepolje, Jabuku, Pljevlje, Đurđevića Tare, Šavnik, Nikšić i na kraju manastir Ostrog.

Ono što je najbitnije od svega, sav novac koji se prikupi na tom putu doniraće se Dečijem odeljenju Opšte bolnice u Pančevu, a svi sugrađani koji žele da pomognu dovoljno je da novac uplate na žiro račun Opšte bolnice za Dečije Interno odeljenje na 840-1318761-87.

(Pančevac)

NENAD MIŠČEVIĆ I RADOVAN PEROVIĆ RANO JUTROS KRENULI PUT OSTROGA! Hodaće 11 dana pešice za našu decu! FOTO i VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.