INTIMNO VENČANJE U JULU U SEVILJI: Anastasija i Gudelj u oktobru će dobiti ćerku, gala svadba i crkveno venčanje naredne godine

21:48

27.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice. Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a beba će se roditi početkom oktobra.

Kako pišu domaći mediji, mladi par planira da organizuje intimno venčanje samo za najužu rodbinu i prijatelje u julu ove godine u Sevilji, a onda će uslediti gala svadba i crkveno venčanje naredne godine.

– Anastasija i Nemanja su presrećni što će dobiti ćerku. Lepe vesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljeva majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni – započinje priču izvor blizak paru.

– Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica – dodaje izvor.

TRUDNA CECINA ĆERKA Anastasija i Gudelj otkrili pol bebe! OVO im je ljubavno gnezdo! FOTO i VIDEO

(Pančevac/Kurir)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.