ŽELEZNIČAR U SREDU IGRA ISTORIJSKU UTAKMICU Gaćinović: Potrudićemo se da pobedom obradujemo naše navijače i sve Pančevce

15:37

25.04.2023

Podeli vest:

Pixabay

Fudbaleri Železničara izborili su se da u plej ofu sami odlučuju o svojoj sudbini i ulasku u Super ligu. U sredu od 16 sati na svom terenu igraju protiv Grafičara koji se nalazi na 3. mestu sa 7 bodova zaostatka od pančevačke ekipe koja je na 2. poziciji. Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović veruje u svoj tim i smatra da spremno dočekuju ovu, po mnogo čemu, istorisjku utakmicu.

– Nama je svaka utakmica kvalifikaciona,a sutrašnja nam mnogo toga donosi, jer nam se bodovi protiv direktnog konkurenta za ulazak u Super ligu vrede duplo, ali nećemo se na to osvrtati. Daćemo sve od sebe da pobedimo, bićemo maksimalno skocentrisani na utakmicu i neće nas važnost utakmice sputati da pokažemo naš kvalitet. Pripremićemo igrače i psihološki da uđu u ovaj duel kako treba, jer prepoznajemo ovaj trenutak koji treba iskoristiti na pravi način. Iako ima će biti još 5 kola do kraja plej ofa potrudićemo se da pobedom obradujemo naše navijače i sve Pančevce i da za jedan veliki korak budemo bliži konačnom cilju – rekao je Gaćinović.

Na Sportskom centru „Mladost” u toku su i veliki infrastrukturni radovi, jer treba sve završiti na vreme kako bi Železničar mogao u sledećoj sezoni superligaške utakmice da igra na svom terenu.

Predsednik kluba Zoran Naunković posebno je ponosan na sve što je učinjeno, jer on je klub preuzeo pre 12 godina kada je bio najnižem rangu takmičenja.

– Nismo možda ni svesni koliko smo blizu da ostvarimo jedan veliki uspeh, ne samo za klub i grad, već za čitav region Južnog Banata. Došli smo na sam prag Super lige i to je velika stvar. Imamo izuzetnu podršku od grada i dobili smo nov teren, proširena je postojeća i izgrađena nova tribina, a nadam se da ćemo Super ligu dočekati i pod svetlima novih reflektora – istakao je Naunković.

DŽUDISTI TAMIŠA OSVOJILI 12 MEDALJA: Održan Međunarodni turnir „Vuk Open“ u Nišu

(Pančevac/GJ)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.