DECA ĆE DANAS ČISTITI NASELJA KOTEŽ 1 I KOTEŽ 2: Akcija Ulepšajmo Kotež počinje u 10 sati!

09:07

20.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/EON/Rtv Pancevo

U MZ Kotež danas će biti organizovana akcija „Ulepšajmo Kotež“, u okviru koje će se čistiti naselja Kotež 1 i Kotež 2. Organizatori akcije su MZ Kotež i udruženje „Da se ne zaboravi“. Akcija počinje u 10 sati na velikoj poljani u ulici Oslobođenja, javlja RTV Pančevo.

Branislav Rakitić, predsednik MZ Kotež izjavio je da mu se ideja akcije odmah svidela:

– Prijatelji akcije su škole na teritoriji MZ Kotež, Zelenilo, Higijena, vrtić „Slavuj“. Očekujemo i dosta dece iz svih škola, i da ta akcija zaživi i da postane tradicija u našoj mesnoj zajednici. Akcija će biti realizovana na teritoriji Koteža 1 i 2, mi smo već napravili scenario kako bi to trebalo da izgleda, deca će biti raspoređena na poljanama kod Fabega na Kotežu 1, i na poljani kod Simpa. Pokušaćemo da što više očistimo i makar malo pomognemo našem kraju.

Za sve učesnike u ovoj akciji obezbeđeni su rukavice i kese u koje će bacati đubre. U MZ Kotež veruju da će ovakve akcije organizovati više puta u toku godine.

(Pančevac/Rtvpancevo)

PRIMA 22 UČENIKA: Do 24. aprila prijave za polaganje prijemnih ispita u Srednjoj baletskoj školi „Dimitrije Parlić“ iz Pančeva

SJAJAN USPEH ZA MLADE PANČEVAČKE ŠAHISTE: Aljoša Kanački i Nina Jočić okitili se bronzanim medaljama! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.