UŽAS KOD BAČKE PALANKE: Mladić (23) tražio od komšinice (59) upaljač pa je silovao! Policija ga privela nakon što ga je žena prijavila!

12:33

19.04.2023

Podeli vest:

Žena stara 69 godina silovana je juče u svojoj kući u Tovariševu kod Bačke Palanke od strane komšije starog 23 godine.

Žena je izašla iz kuće u dvorište da bi otišla do poljskog toaleta, kada je ulicom naišao osumnjičeni koji ju je upitao za upaljač. Ona se vratila u kuću da pronađe upaljač i da mu ga pozajmi, a on je krenuo za njom, ušao je kuću, napastvovao je i silovao, kaže izvor Telegrafa upoznat sa slučajem

Oštećena nije odmah prijavila slučaj već je sve ispričala komšinici, nakon čega su odlučile da pozovu policiju i da sve prijave. Policija je odmah reagovala i locirala mladića, on je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 časova nakon čega će bit izveden pred tužioca.

Ona ništa nije sumnjala jer je mladića poznavala od ranije, a navodno je ranije i živela sa njegovim ocem. Imala je potpuno poverenje u njega.

Iz PU Novi Sad je potvrđeno da se silovanje dogodilo, ali su rekli da za sada ne mogu da iznose detalje, osim potvrde da je osumnjičeni uhapšen i da je zadržan. Policija je ispitala oštećenu na okolnosti ovog događaja.

 

(Pančevac/Kurir)

JEZIV SLUČAJ NASILJA U SURČINU F. K. (40) vređao i pretio supruzi pred maloletnom decom, pa fizički nasrnuo na nju!

HAPŠENJE U ZRENJANINU: Prebio dvojicu muškaraca, određen mu pritvor 30 dana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.