ĆERKA ĐORĐA BALAŠEVIĆA PRIJAVILA SUPRUGA ZA NASILJE Glumica otkrila da tortura traje mesecima! Jovanoviću izrečena zabrana prilaska!

12:58

17.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Glumica Jovana Balašević, ćerka čuvenog novosadskog kantautora, sada pokojnog Đorđa Balaševića, u subotu je prijavila supruga Aleksandra Jovanovića za nasilje u porodici. Njemu su odmah izrečene hitne mere zabrana prilaska i komunicoiranja, a o svemu je obavešteno i nadležno tužilaštvo.

Jovana je, prema nezvaničnim saznanjima, u subotu popodne došla do stana u centru Novog Sada, u Ulici Ilije Ognjanovića u kojem je živela sa suprugom. Došla je, kako saznajemo, po neke svoje stvari i da se odatle iseli. Između njih je, prema nezvaničnim saznanjima došlo do prepirke, a Jovanović, inače nekadašnji predsednik Skupštine Grada Novog Sada, je navodno zaključao vrata, ne dozvoljavajući joj da izađe napolje. Još joj je navodno rekao da pozove policiju.

– Jovana je pozvala svoju majku, a ona je obavestila policiju šta se dešava – saznajemo od izvora upućenog u slučaj. – Posle toga, muž je otključao vrata.

Jovana je, kako saznajemo, u policiji ispričala da je Jovanović vređao, i da maltretiranje traje od septembra prošle godine, da je vanbračni suprug sa kojim ima dvoje dece, naziva ludačom i da treba da pije tablete.

Jovanoviću je izrečena hitna mera zabrana prilaska i komuniciranja, koja mu je, kako saznajemo produžena do 17. maja. Protiv njega će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za nasilje u porodici.

Jovana je za Blic kratko potvrdila da je prijavila supruga:

– Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razuzmite me.

 

(Pančevac/Novosti)

NA SUDU SAM SA MUSTAFOM JER JE URADIO NEKE STVARI KOJE MU NE PRISTAJU Emina Jahović iskreno o razvodu sa turskim pevačem! FOTO

VENČALI SMO SE NAKON MESEC DANA Milica Milša o braku sa Žarkom Jokanovićem: Pristala sam da se udam, a da se nismo ni poljubili! FOTO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.