U OŠ „SVETI SAVA“ U TOKU RADOVI NA ZAMENI STOLARIJE: Direktor škole Ivan Veličković se zahvalio gradu na podršci

09:14

12.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Pancevo RTV

Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća grada Pančeva zadužena za obrazovanje istakla je da Grad Pančevo nastavlja da ulaže u uređenje osnovnih i srednjih škola.

– Za Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Pančevu planirana su sredstva u iznosu od 9 miliona dinara za izvođenje radova na kotlarnicama, ali i sredstva u iznosu od 3.010.808 dinara za zamenu preostale stolarije u ovoj školi. Najčešći radovi u školama bili su sanacija fiskulturnih sala i uređenje školskih dvorišta, reparacije i farbanje ulaznih vrata, delova fasade, zidova u školi, sanacija krovova i radova na santiranim čvorovima, kao i opremanje kabineta i učionica, rekla je Tatjana Božić.

Ivan Veličković, v.d. direktor OŠ „Sveti Sava“ u Pančevu, zahvalio se gradu Pančevu na podršci.

– Radovi su počeli 7. aprila i biće završeni pre dogovorenog roka. Osim poštovanja dogovorenih rokova, kvalitet radova je na visokom nivou. Radovima vrednim skoro 3.000.000 dinara obuhvaćen je boravak škole kao prioritet, zbornica, i nekoliko manjih prostorija školske zgrade. Novac za izvođenje radova na zameni stolarije izdvojen je od strane Gradske uprave Grada Pančeva. Nakon završetka radova ostaće nekoliko manjih prostorija čiju bi stolariju trebalo zameniti novom, objasnio je Ivan Veličković.

(Pančevac/Pancevoinfo)

ZASJALA VAJFERTOVA ZADUŽBINA Rekonstruisana Crkva Svete Ane, koju je najpoznatiji Pančevac posvetio svojoj majci

GENERALNI SEKRETAR KINOLOŠKOG SAVEZA SRBIJE: Uvesti porez na pse, vlasnici su odgovorni za napade

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.