PRONAĐEN LEŠ NEPOZNATE ŽENE U DUNAVU! Telo poslato na obdukciju

08:26

12.04.2023

Podeli vest:

Pančevac

U Luci Dunav je pronađen leš žene. Telo je poslato na obdukciju, anvodi se u saopštenju Doma zdravlja Pančevo. 

 Službi za hitnu medicinsku pomoć u poslednja 24 sata javilo se 38 građana, od čega četvoro dece. Stariji sugrađani su se uglavnom javljali zbog povišenog krvnog pritiska, temperature i bolova razlišite etiologije, a deca zbog povišene temperature, prehlade i stomačnih tegoba.

Kućnih poseta je bilo 19, uglavnom su se javljali hronični bolesnici.

Transporata u gradu je bilo 19, van grada 26, a u pratnji lekara 5. Iz Jabuke je jedan pacijent zbog solmolentnog stanja prevezen u bolnicu – neurologu. Iz bolnice u Pančevu jedan pacijent je zbog moždanog krvarenja transportovan u Beograd. Takođe, iz bolnice u Pančevu jedan pacijent je zbog infarkta srca prevezen u KBC „Zemun“, dok je iz Prijemne ambulante u Pančevu jedan pacijent zbog intoksikacije kiselinom transportovan na VMA – toksikologu.

Bilo je šest intervencija na javnom mestu, u ulici Miloša Trebinjca, u Konaku, zatečen je psihijatrijski pacijent koji je prevezen do Dispanzera za mentalno zdravlje. Na ulazu u Barutanu jedna osoba je povredila glavu, te je nakon pregleda prevezena do bolnice.

 

U vrtiću „Leptir“ jedno dete je povredilo glavu. U starom SUP-u pregledana je osoba sa povredom glave, koja je prevezena do bolnice. U ulici Vojvode Radomira Putnika, kod belih medveda, jednoj osobi je pozlilo, a nakon pregleda je prevezena do bolnice – neurologu.

Saobraćajnih udesa u danu za nama nije bilo, navodi se u saopštenju Doma zdravlja.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.