SKANDAL PRE POČETKA SRPSKA OPENA Policija uhapsila dve osobe zbog preprodaje ulaznica!

14:19

11.04.2023

Podeli vest:

Turnir u organizaciji porodice Đoković ove sezone održaće se od 16. do 23. aprila u Banjaluci.

Serbia open postao je Srpska open, Beograd je zamenjen Banjalukom, a mnogi vrhunski teniseri, uključujući i Novaka Đokovića, doći će u Republiku Srpsku kako bi se borili za ATP bodove i prestižnu nagradu.

Veliko interesovanje vlada za mečeve na Srpska openu, te publika već sada traži kartu više. Sve to pokušali su da iskoriste tapkaroši pa su preko interneta počeli sa preprodajom karata i – gorko su se pokajali.

Službenici Policijske uprave Banjaluka identifikovali su i uhapsili dve osobe koje su pokušale da preprodaju ulaznice za predstojeći turnir u organizaciji familije Đoković.

Ovu informaciju preneo je portal „Srpska info“, te je u nastavku teksta dodao da je policija i u danima pre ovog takođe privodila tapkaroše, a da će se slična akcija i nastaviti.

U Banjaluci će se, osim Novaka Đokovića, na terenu naći i Andrej Rubljov, Sten Vavrinka, ali i trostruki grend slem šampion, odnosno Gael Monfis, slavni francuski igrač, poznat po tome što uživa da zabavlja publiku.

 

(Pančevac/Novosti)

ĐOKOVIĆ U UTORAK IGRA PRVI MEČ U MONTE KARLU: Pred turnir govorio o povredi koja ga dugo muči

LAŽNA VEST O SMENI RUKOVODSTVA VSS Sednica nije održana zbog nedovoljnog broja prisutnih veslačkih klubova! Plasiran lažni dokument bez potpisa i pečata!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.