KRAJINOVIĆ POSUSTAO NA POSLEDNJEM STEPENIKU: Mađar Fušovič u dva seta bolji od našeg tenisera

15:53

09.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Sport Klub

Srpski tensier Filip Krajinović nije uspeo da ispuni svoj primarni cilj i plasira se u glavni žreb Mastersa u Monte Karlu jer je, na poslednjem stepeniku kvalifikacija, poražen od Mađara Martona Fušoviča u dva seta. Meč je bio gotov već posle sat vremena, 6:3 i 7:5 u korist Fušoviča.

Mađarski teniser je u oba seta dva puta napravio brejk protiv Krajinovića, najpre je to bilo 2:1, potom i na samom kraju, za konačnih 6:3 i prednost u početnom setu.

U drugom delu meča ponovo je Mađar imao punu kontrolu situacije i rezultatsku prednost, posle prvog „brejka“ i opipljivih 3:1.

Međutim, tada se javio tračak nade za Filipa pošto je uspeo da uzvrati istom merom, potom i uvede set u egal sve do 12. gema kada je opet popustio sa koncentracijom i umesto taj-brejka, viđen je novi „brejk“ Fušoviča, za konačan trijumf.

Krajinović je tako završio svoj put u Monte Karlu, ali imaće Srbija još aduta u glavnom žrebu, predvođenih Novakom Đokovićem, Laslom Đereom, Miomirom Kecmanovićem koji danas igra finale turnria u Eštorilu. Ova trojka od ponedeljka i utorka kreće u bitke na šljaci u Kneževini.

Priliku da zaigra u Monte Karlu još uvek ima i Dušan Lajović koji kasnije igra poslednji meč kvalifikacija sa Ugom Umberom.

(Pančevac/Telegraf)

KECMANOVIĆ NE STAJE! SRBIN U DVA FINALA U EŠTORILU Nakon trijumfa nad Čekinatom, zajedno sa Čačićem došao do pobede i u dublu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.