PANČEVAC S. M. UHAPŠEN ZBOG SUMNJE DA JE PIJAN UDARIO N. V. CIGLOM U GLAVU Mladić je tom prilikom zadobio teže telesne povrede!

15:11

06.04.2023

Podeli vest:

Muškarac S. M. iz Pančeva uhapšen je zbog sumnje da je pod dejstvom alkohola ciglom u glavu udario mladića N. V. koji je tom prilokom zadobio teške telesne povrede.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvrio krivično delo nasilničko ponašanje, a Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu oglasilo se saopštenjem:

– Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo S.M. iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje jer je dana 02.04.2022.godine u Pančevu kod ćevabdzinice „Bum“ pod dejstvom alkohola ciglom udario u predelu glave oštećenog N.V. koji je od udarca zadobio lake telesne povrede – stoji u saopštenju OJT Pančevo.

Dežurna zamenica OJT Pančevo saslušala je S.M. i predložila određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sud odredio pritvor prema S.M.

 

(Pančevac/Kurir)

HAPŠENJE U VRŠCU: Policija zaplenila 16 kilograma marihuane

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NASILNIKA IZ JABUKE: Tukao majku i pretio da će je ubiti

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.