PARTIZAN KONAČNO POBEDIO U HUMSKOJ! Gol Rikarda Gomeša bio dovoljan za minimalan trijumf crno-belih VIDEO

18:45

05.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/yt/Arena Sport TV

Crno-beli nekako pobedili, ali navijače raduje činjenica da su igrali daleko bolje nego u prethodnih mesec dana.

Pobeda Partizana u sablasnoj atmosferi u Humskoj, uspeli su da prekinu crnu seriju i da pobede Voždovac sa 1:0 (1:0) golom Rikarda Gomeša.

Vrlo brzo je Partizan stigao do gola.

Prodisali su crno-beli nakon dobre reakcije Rikarda Gomeša koji je sa distance lepo poslao loptu u sam ugao gola golmana Katića.

Samo četiri minuta kasnije moglo je biti 2:0 da je Menig bolje reagovao, prethodno je golman Katić kiksirao i dodao loptu crno-belima, a posle Rikardove lopte za Meniga, Holanđanin je slabo reagovao, morao je daleko bolje sa 7-8 metara.

Tek posle 15-20 minuta igre Voždovac je stigao do kaznenog prostora Partizana.

Voždovac je imao priliku preko Pantovića koji je atakovao po levoj strani i posle njegovog šuta lopta nije završila u mreži, već pored gola, a par minuta kasnije nova dobra situacija za tim iz Humske kada je Menig prošao po levoj strani, brzo se oslobodio lopte i dodao do Jovića koji je šutirao preko gola.

Partizan je imao loptu, napadao, ali bez promene rezultata do kraja poluvremena.

Dobra šansa za Meniga na samom startu drugog poluvremena, tada je Katić izveo možda i potez utakmice, uspeo je da odbrani šut Holanđanina koji je gađao sam gornji desni ugao.

U 80. minutu velika šansa za Rikarda, oklevao je nakon dodavanja Meniga, nije šutirao iz prve, ali je svakako uspeo da se izbori za dobru poziciju i da šutira, ali je pogodio samo stativu. Samo par minuta kasnije, Menig je probio po levoj strani, centrirao i pronašao usamljenog Rikarda koji neometan šutira, ali je golman Katić ponovo pokazao da se radi o odličnom golmanu.

Igrao se 86. minut kada je Baždar posle prodora Uroševića šutirao, ali je Katić opet bio dobro postavljen. Nije završio Katić danas, imao je još jednu odbranu, ovoga puta je naspram njega stao Jović koji je šutirao po zemlji, ali je nogom golman uspeo da odbrani udarac.

Ovom pobedom ekipa Partizana je, makar na kratko, pretekla Čukarički na tabeli i sada je trećeplasirana ekipa Super lige Srbije, dok je Voždovac ostao sedmi sa 39 osvojenih bodova.

(Pančevac/Sportske)

PARTIZAN DOČEKUJE VOŽDOVAC: Ima li kraja crno-beloj agoniji? Evo i sastava timova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.