ĐOKOVIĆ NASTAVLJA DA VLADA TENISOM Nakon dve nedelje Novak se ponovo vratio na mesto broj jedan! Pogledajte kako od danas izgleda ATP lista!

08:34

03.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig: nolefam.rs

Novak Đoković je ponovo prvi teniser sveta!

Izašla je nova ATP lista i na prvoj poziciji ponovo je srpski as Novak Đoković.

Nole se vratio na tron nakon neuspeha Alkaraza na Mastersu u Majamiju. Španac nije uspeo da odbrani titulu na ovom turniru, ispao je u polufinalu i ostao bez prvog mesta.

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 381. nedelju na prvom mestu ATP liste i tako nastavio da obara sopstveni rekord po broju sedmica provedenih u vrhu svetskog tenisa.

Novak trenutno ima 7.160 bodova, Alkaraz je izgubio u Majamiju 640 bodova i sada je na drugom mestu sa 6.780. Treći je Cicipas sa 5.770 bodova, a četvrti šampion Majamija Danil Medvedev sa 5.150.

printscreen

Žestoka borba za tron između Novaka i Alkaraza vodiće se na Mastersu u Monte Karlu, koji je na programu od 8. do 16. aprila. Ako neko od njih dvojice osvoji titulu 17. aprila biće prvi na ATP listi. U slučaju da se to ne dogodi, Srbin će izgubiti tron samo ako Alkaraz stigne do finala, a Nole ne dogura ni do polufinala, što se, nadamo se, neće dogoditi.

 

(Pančevac/Kurir )

NOVAK PONOVO MOŽE U AMERIKU Senat izglasao ukidanje vanrednog stanja! Đoković će moći da nastupi na letnjoj američkoj turneji!

NOVAK ČASTIO NAVIJAČA ZVEZDE SA 100 EVRA Mnogi su ostali u čudu, a sada je otkriven pravi razlog! VIDEO

NE POSTOJI BROJ KOJI BI ZADOVOLJIO MOJU GLAD ZA GREND SLEMOVIMA Novak Đoković se obratio novinarima u Beogradu! Samopouzdanja imam na pretek!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.