Đukanović čestitao pobedu Milatoviću: Da bude uspešan i dostojan poverenja

22:51

02.04.2023

Podeli vest:

Printscreen/RTCG

Predsednički kandidat DPS-a, Milo Đukanović, čestitao je večeras pobedu Jakovu Milatoviću. Poručio je da novom predsedniku želi da bude uspešan i dostojan poverenja građana.

“Završeni su izbori, Crna Gora je izabrala. Ja taj izbor poštujem, čestitam Jakovu Milatoviću na povjerenju koje je dobio. Želim mu da bude uspješan predsjednik jer ako bude uspješan predsjednik, to može značiti da će i Crna Gora biti uspješna država i da će se kretati prema svom cilj”, poručio je Đukanović.

“Jako je važno da Crna Gora napravi i sljedeći izbor na parlamentarnim izborima. Sve što se događa ovih dana, uključujući i tijekom današnjeg dana, potvrđuje da Crna Gora nema Vladu, da Crna Gora ima zalutale institucije koje niti danas nisu bile na razini zadatka. Ne želim reći niti riječi o tome, čestitao sam na rezultatima, ali institucije su se pokazale jako slabima i jako je važno da Crna Gora 11.juna dobije vladu koja će ju odgovorno voditi prema evropskom cilju”, dodao je.

MILATOVIĆ PRVI EVROPSKI PREDSEDNIK U ISTORIJI CRNE GORE Abazović čestitao pobedu novom predsedniku!

MILO ODE, MILO ODE Slavlje na ulicama Podgorice nakon pobede Milatovića na izborima u Crnoj Gori! VIDEO

ODLAZAK MILA ĐUKANOVIĆA POSLE 30 GODINA VLASTI Novi predsednik Crne Gore Jakov Milatović osvojio više od 60 odsto glasova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.