ODLIČNI REZULTATI VESLAČA TAMIŠA NA PRVOM KUPU SRBIJE Uprkos lošem vremenu osvojeno 11 medalja!

15:37

02.04.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

U subotu je održana je regata, Prvi Kup Srbije. Iako je vreme bilo loše, rezultati su bili odlični.

Prvo mesto su osvojili Lazar Kovačević, Marko Jančikin u disciplini dubl skul za juniore, Ilija Karličić, Ignjat Radovanović, Miloš Badrljica, Bojan Simić u disciplini četverac bez kormilara za seniore, Boško Bjelajac u diciplini skif za seniore, Milan Puzić u disciplini skif za veterane, Jovan Opačić u disciplini skif za veterane i Miloš Kuzman (Crvena Zvezda), Boško Bjelajac (Tamiš) u disciplini dubl skul za veterane.

Dok je srebro pripalo Ratku Bundalu (Danubius), Milošu Boškovu(Tamiš) u disciplini dubl skul za seniore, Petru Periću u disciplini skif za juniore, Petru Periću(Tamiš), Lazaru Kovačeviću (Tamiš), Vuku Božiću (Begej), Ognjenu Kostinu (Begej) u disciplini četverac skul za juniore i Jovanu Opačiću,Milanu Puziću u disciplini dubl skul za veterane.

Bronzu je osvojila Nikolina Gerstner u disciplini skif za kadetkinje, dok su dobre rezultate bez odličja zauzeli Milan Uverić, Aleksa Šebek u disciplini dubl skul za juniore (4. mesto), Miloš Badrljica,Bojan Simić u disciplini dubl skul za seniore (4. mesto), Kosta Vujko u disciplini skif za pionire (5. mesto), Emilija Jelesijević, Nikolina Gerstner u disciplini dubl skul za kadetkinje (5. mesto) i Ines Jocić (Begej), Bojana Jakšić (Tamiš) (5. mesto u kvalifikacijama).

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.