ŽELEZNIČAR ISPRATIO LOZNICU SA PET GOLOVA U MREŽI! Debi iz snova za novog trenera Vladimira Gaćinovića!

18:55

01.04.2023

Podeli vest:

Pančevac/G.J

Najubedljiviju pobedu u 27. kolu Prve lige Srbije ostvario je Železničar savladavši na svom terenu Loznicu sa 5:0 (2:0).

Promena trenera posle tri poraza bila je delotvorna i igrači su od samog početka krenuli veoma agresivno prema golu gostiju i na pogodak se nije dugo čekalo. Već u 12. minutu posle proigravanja Zuvića na ivici šesnaesterca našao se Balaž koji preciznim udarecm dovodi svoju ekipu u vođsvo. Videlo se da je ovaj pogodak mnogo značio pančevačkim fudbalerima na psihološkom planu koji su zaigrali još rasterećenije i ofanzivnije.

U 29. minutu Grgić koristi jednu loptu koja stiže do njega u šesnaestercu i lukavo je plasira iza leđa golmana. U dugom poluvremenu do novog pogodka čekalo se do 66. minuta, a lepršavu igru po kiši i Grgićevu asistenciju koristi Luka Petrović za 3:0. U 73. minuti isti igrač uputio je centaršut sa desne strane , loptu niko nije uspeo da dohvati i ona završava na njegovu sreću, a na radost navijača u suprotnom uglu golmana Loznice. U 80. minutu idealno centrira Jovanović, a na pravom mestu je Kordić koji manirom iskusnog centarfora glavom šalje loptu u mrežu za konačnih 5:0.

Pančevac/G.J

Nakon utakmice novi trener Železničara Vladimir Gaćinović nije krio zadovoljstvo prikazanom igrom i ostvarenim rezultatom:

– Uočili smo na početku meča slabosti protivnika na određenim pozicijama i trudili smo se da ih maksimalno iskoristimo. Imali smo dobru tranziciju, od samog početka inicijativu i potrebnu agresivnost i rezultat nije izostao. Mnogo mi znači ova pobeda , jer tu sam tek tri dana, ali uspeo sam da na brzinu upoznam igrače, da im prenesem poruku koju su oni prihvatili na najbolji način. Videli ste da smo igrali raznovrsno i ova ubedljiva pobeda mnogo će nam značiti i zbog poljuljanog samopouzdanja – rekao je Gaćinović.

Rezultati Željinih konkurenata u ovom kolu idu na njegovu vodenicu i ova pobeda je zbog toga još značajnija. Prvoplasirani IMT je odigrao samo 2:2 sa Radom, dok je trećeplasirani Grafičar izgubio na svom terenu od Radničkog sa 0:1. Sad je Železničar učvrstio drugu poziciju sa 52 boda, a prvoplasirani IMT ima samo tri boda više, dok Grafičar zaostaje za 8 bodova u odnosu na pančevački tim.

(Pančevac/G.J)

FUDBALERI ŽELEZNIČARA NA PREKRETNICI: Sutra pred svojim navijačima protiv Loznice za prekid crne serije!

PREDSTAVLJEN NOVI TRENER ŽELEZNIČARA Gaćinović: Došao sam u pravom momentu sa željom da ostavim trag u pančevačkom fudbalu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.