KOMŠIJE O UBISTVU MAJKE PETORO DECE U JAGODINI Svi su se čudili šta radi s njim jer je problematičan, agresivan i svi ga se plaše!

15:12

29.03.2023

Podeli vest:

printscreen/fb

Žitelji Jagodine kažu za Kurir da su šokirani zločinom koji je navodno počinio Bojan M. (46) u njegovom stanu, gde je nasmrt pretukao Andreu K. (35), majku petoro dece, i dodaju da je osumnjičeni poznat kao problematičan muškarac.

Zločin se, podsetimo, dogodio u utorak ujutru oko tri sata u stanu osumnjičenog koji je nakon verbalne svađe fizički napao žrtvu, a potom je toliko pretukao da je nesrećna žena od zadobijenih povreda preminula.

– Strašno je ovo što se dogodilo i jadna ta deca koju je ova žena ostavila iza sebe! Niko od njih petoro nije punoletan, a sad su ostali bez majke. Andrea se sa ubicom zabavljala neko vreme i svi su se čudili šta radi s njim, s obzirom da je problematičan, agresivan i nasilan i svi ga se u kraju plaše i ne žele da imaju nikakav kontakt s njim – kažu oni i dodaju:

– Prošle godine je imao fiks ideju da pusti opasne i krvoločne pse da šetaju bez povodca i niko ne sme da mu priđe. Uvek je glumio neko ludilo, i svi smo bežali od njega, a sad je ubio tu nesrećnu ženu.

printscreen/fb

Komšije su navele da je ubijena žena peto dete rodila u junu 2019. i da je i dalje u braku sa suprugom s kojim je od svoje 17 godine.

– Udala se veoma mlada i najstarije dete joj ima 17 godina. Bila je veoma požrtvovana majka, a njen suprug s kojim se razišla pre nekoliko je kamenorezac i oni su zajedno veoma dobro brinuli o deci – kažu komšije i dodaju da je u poslednje vreme Andrea počela da se zabavlja sa problematičnim Bojanom M.

Na društvenim mrežama može se primetiti da su i žrtva i osumnjičeni bili veoma aktivni i da su često objavljivali zajedničke fotografije na kojima deluju srećno. Prijatelji se sada na mrežama oprašataju od ubijene majke petoro dece gde ne mogu da poveruju da nje više nema.

printscreen

– Nema više naše princeze Ane – stoji u jednoj od objava njenih prijatelja gde su na zajedničkoj fotografije, dok se ispod nje samo nižu tužni komentari „ne mogu da verujem da je više nema“ i „duboko saučešće porodici“.

Podsetimo, nakon što je zverski ubio Andreu K. osumnjičeni je navodno neko vreme ostao da sedi pored njenog krvavog tela, a potom je uhapšen i za danas je zakazano njegovo saslušanje.

Više javno tužilaštvo u Jagodini vodi istragu kojom će utvrditi sve detalje ovog zverskog ubistva. Inače, ubijena žena iz Jagodine je 10. žrtva koju je ubio emotivni partner od početka godine.

 

(Pančevac/Kurir)

MAJKA PETORO DECE UBIJENA U JAGODINI: Uhapšen muškarac koji je nesrećnoj ženi zadao smrtonosne udarce

MUŠKARAC IZ DOBRICE OPTUŽEN ZA NASILJE U PORODICI: Nožem krenuo ka vanbračnoj ženi i pastorki. Tužilaštvo traži kaznu zatvora

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.