DEO PANČEVA I PLOČICE BEZ STRUJE 30. MARTA Pripremite se na vreme, posebno stanovnici ulice Bratstva i jedinstva

09:56

29.03.2023

Podeli vest:

Pančevo

Elektrodistribucija Pančevo će u četvrtak 30. marta, zbog planiranih radova na električnoj mreži, isključiti napajanje korisnika u delu sela Pločica u opštini Kovin i u više ulica u Pančevu.

Pločica:
Od 8 do 12 sati – Ulica Kapetana Živana od Miloša Crnjanskog do kraja; Miloša Crnjanskog od početka do Svetog Save; Arsenije Čarnojevića, cela ulica; Karađorđeva, cela ulica.

Pančevo:
Od 08:30 do 10 sati – Marka Kulića od Hajduk Veljka do Uroša Predića i Matije Gupca od Marka Kulića do Dimitrija Tucovića.

Pančevo: 
Od 9 do 13:30Bratstva i jedinstva od Janka Čmelika do Dobrovoljačke i prvi prosek Batrstva i jedinstva.

Pančevo:
Od 09:30 do 11 sati – Ulica Janka Čmelika od Svetozara Markovića do Bratstva i jedinstva, Bratstva i jedinstva – prvi prosek; Bratstva i jedinstva od broja 50 do 86 parna strana i od broja 53 do 109 neparna strana, Petefi Šandora od broja 28 i 31 do Dobrovoljačke; Osnovna škola „Bratstvo Jedinstvo”. 

Pančevo:
Od 11:3013 sati – Dimitrija Tucovića od Ive Kurjačkog do Mihajla Pupina; Ive Kurjačkog parna strana od Dimitrija Tucovića do Karađorđeve; Uroša Predića od Dimitrija Tucovića ka Tamišu.

Elektrodistribucija Pančevo u slučaju ranijeg završetka radova uključiće napajanje korisnika pre planiranog vremena, a u slučaju loših vremenskih prilika radovi mogu biti otkazani.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.