SVIMA PSOVALA MAJKU! Severina osuđena zbog vređanja socijalne radnice! Evo da li će morati u zatvor!

13:58

28.03.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Pevačica Severina Vučković proglašena je krivom i novčano kažnjena zbog vređanja socijalnih radnica.

Kako se dalje navodi, ona ima pravo na žalbu.

– Ko omalovažava ili vređa državne organe odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20 do 100 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.

Prema optužnici, Severina je vređala socijalnu radnicu „Centra za socijalni rad Maksimir“ 14. februara prošle godine, a Centar za socijalni rad je podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vređanja i omalovažavanja službene osobe.

printscreen/ig

Kako je u prijavi stajalo, Vučkovićeva je nazvala Centar za socijalni rad pa „verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu“. Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.

Pevačica ju je pitala „s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku“, navela je socijalna radnica i dodala da je pokušala da joj objasni da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene porodice.

– Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je… vam majku svima, ovo je zaje…, zaje… me već devet godina i sad je dosta – navela je socijalna radnica.

 

(Pančevac)

STIGLA ZVANIČNA PRESUDA: Severini prete tri godine zatvora, evo zbog čega pevačica može završiti iza rešetaka

TI SI SAMI VRH Severina se skinula i oduševila pratioce na društvenim mrežama! Pevačica uživa u Jordanu, a fanove počastila izazovnim fotkama!

SEVERINU JEZIK KOŠTAO KARIJERE U SRBIJI Pevačica odbila nastup jer se plaši kako će javnost reagovati nakon nacionalističkih izjava!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.