PANČEVAČKI STONOTENISERI POSTALI PRVACI SRBIJE Marko Milanović i Uroš Gašpar u jakoj konkurenciji došli do velike pobede! FOTO

10:00

28.03.2023

Podeli vest:

STK Pančevo

Stonoteniseri Stonoteniskog kluba Pančevo na prvenstvu Srbije za kadete, koje je održano u Bečeju 26.marta postigli su veliki uspeh. U konkurenciji mučkih dublova Marko Milanović i Uroš Gašpar postali su prvaci Srbije.

U veoma jakoj konkurenciji u kojoj je učestvovalo 26 dublova, pobedili su posle velike borbe sve svoje protivnike. U finalu su ubedljivo pobedili favorizovane  kadetske reprezentativce Rajića iz Novog sada i Zagorca iz Kruševca rezultatom 3:0 u setovima.

STK Pančevo

Istog dana, u pojedinačnoj konkurenciji Marko Milanović je postigao veliki uspeh i osvojio drugo mesto, izgubivši rezultatom 3:1 u setovima posle velike borbe,  od kadetskog reprezentativca Rajića iz Novog Sada Zagorca iz Novog Sada. Uspeh je tim veći, jer se Marko osim stonim tenisom, uspešno bavi i šahom, u kojem sada ima titulu FIDE majstora.
Početkom juna održaće se turnir Top 12 najboljih kadeta Srbije na kom će Marko imati priliku da se izbori za mesto u kadetskoj reprezantaciji na prvenstvu Evrope koje će se održati ove godine.

 

(Pančevac)

PANČEVCI NA TURNIRU TROFEJ BEOGRADA OSVOJILI 6 MEDALJA Džudisti Dinama se vratili sa jednim zlatom i pet bronzi!

VETERAN DINAMA OSVOJIO SREBRO U FRANCUSKOJ Džudista Slavko Stanišić proverio formu pred Prvenstvo Evrope u Sloveniji

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.