VLAHOVIĆ JE DAO DVA GOLA, ŠTA ĆETE LEPŠE Piksi nakon pobede Orlova nad Crnom Gorom: Kamo sreće da je u Kataru bilo tako!

08:59

28.03.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je za RTS meč protiv Crne Gore završen 2:0 u korist „orlova“.

Srbija je slavila drugi put u kvalifikacija za Euro. Selektor Stojković je u izjavi posle meča za RTS naveo da je Crna Gora očekivano bila težak protivnik.

„Nisam iznenađen zašto je bila teška utakmica. Crna Gora je izuzetno kvalitetna i svakome može da bude problem. Euforična igra Crne Gore sa puno presinga i tempa. U prvom delu meča nismo izdmonirali i to je dalo krila protivniku. Crna Gora je bila moćna i dominantna, što se i pokazalo. Znali smo da je strpljenje najvažnije. To je najvažnije u fudbalu. Izmene su unele osveženje. Vlahović je dao dva gola, šta ćete lepše“, rekao je Piksi posle meča.

„Orlovi“ protiv Litvanije i Crne Gore nisu primili gol, ostali su na „nuli“. Stojković se prisetio izdanja odbrane na Mundijalu.

„Kamo sreće da je u Kataru bilo tako. To sve uliva samopouzdanje igračima u zadnjoj liniji. Kad pobedite bez primljenog gola, to mnogo znači za ekipu“, rekao je selektor Srbije.

Sledeći meč Srbija igra u Bugarskoj u junskom kvalifikacionom prozoru.

 

(Pančevac/RTS)

SPEKTAKULARNA ATMOSFERA U PODGORICI: Orlovi na krilima Vlahovića do tri boda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.