CELO PANČEVO DIGLO SE NA NOGE DA POMOGNE MALOJ ANICI (14) Celi prihod namenjen je za njeno lečenje. Pridružite se i vi 23. i 26. marta humanitarnim akcijama

15:16

22.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/FB

Baletski studio „Sara Pavlovski” organizuje 23. marta humanitarni koncert „Plešimo za Anicu” u Hali sportova u Kačarevu.

Na koncertu će nastupiti Pevačka grupa „Toše Proeski” iz Kačareva i kulturno umetnička društva „Pargar” i „SM – Čigra”, a počinje u 19 sati.

Cena ulaznice nije određena, u kutiju koja će biti postvaljena na ulazu u Halu posetioci će donirati novac, ko koliko može.

Taj novac biće uplaćen za lečenje male Anice Trajkovski (2009) iz ovog sela, kojoj je pre godinu dana konstatovan dobroćudni tumor mozga. Anici je potrebna operacija koju zbog visokog rizika nije moguće izvršiti u Srbiji.

Za pomoć maloj Anici, angažovalo se celo selo, a pridružili su im se i ostali sugrađani iz  Pančeva i okoline.

Printscreen/FB

Pomogle su frizerke, prevoznici, trgovci, rukometašice…

Printscreen/FB

Akciju prikupljanja sredstava za njeno lečenje podržala je i Humanitarna fondacija „Budi Human”.

U nedelju, 26. marta, u 19 sati i 30 minuta u Jabuci će početi turnir mini rukometa u mraku. Turnir će biti humanitarnog karaktera i prikupljeni novac biće takođe namenjen lečenju Kačarevke Anice, koja ide u 6. razred Osnovne škole „Žarko Zrenjanin”.

Printscreen/Facebook

Ovo je i poslednji trunir rukometa u mraku u ovoj sezoni, a na njemu igraju devojčice rođene od 2012. do 2014. godine. Pored domaćina Ženskog rukometnog kluba „Jabuka”, učešće su potvrdile i ekipe iz Vrčina, Lehela iz Mužlje, Taurunuma i Dolova.

Novac će biti prikupljanu u vidu dobrovoljnog priloga.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.