TANJA SAVIĆ OTKRILA KAKAV ODNOS IMA SA DRAŠKOM STANIVUKOVIĆEM Nije mi čestitao 8. mart, ali bliži mi se rođendan!

18:15

18.03.2023

Podeli vest:

printscreen/ig, yt: N1

Pevačica Tanja Savić nastupala je u jednom beogradskom klubu, a tom prilikom razgovarala je sa medijima i otkrila nekoliko detalja iz privatnog života.

Tanju su odmah pitali da li se u kontaktu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. Pevačica je imala spreman odgovor na ovo pitanje.

– Sa njim stvarno nisam u kontaktu više. Vidim da je uspešan, pratim njegov rad. Ranije mi je i puštao poruke, kada su neki praznici, 8. mart ili kada mi je rođendan. Ove godine mi nije čestitao Dan žena, evo bliži mi se rođendan, pa ćemo videti da li će čestitati – odgovoril je Tanja kroz smeh, te je otkrila da li se druži sa nekim od svojih kolega iz prve postave talent šou programa „Zvezde Granda“.

– Sa Banetom Mojićevićem jedino iz moje generacije. Nemanju Nikolića sam poslednjeg videla, na aerodromu. Slavicu Ćukteraš sam srela na jednom humanitrnom događaju i samo smo mahnule jedna drugoj – izjavila je pevačica.

Tanja je otkrila i kako se provodi na romskim veseljima kada nastupa.

– Super mi je uvek, lagano. Pritom, ti ljudi su tako dobri i mili. Nekako smo se pronašli u tim energijama. Ja stojim na zemlji, nisam neko ko je uzdignut. Osećam se jednako sa svima njima kada uđem u masu i oni to prepoznaju. Dobri su ljudi, zaista. To se oseti – zaključila je Tanja Savić.

 

(Pančevac/SD)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.