AZRA Š. PRIZNALA DA JE BORAVILA U BEOGRADU DVA DANA PRE UBISTVA ESKOBARA Studentkinja saslušana pred sudom BIH! FOTO i VIDEO

11:48

17.03.2023

Podeli vest:

printscreen/yt

Pred sudom BiH juče je održano ročište u ekstradicionom postupku koji je pokrenut nakon hapšenja Azre Š. (21), za kojom je Interpol raspisao poternicu zbog pomaganja u ubistvu 9. marta na benziskoj pumpi u Rušnju.

Azra je u utorak uhapšena u sudu zbog sumnje da je učestvovala u brutalnoj likvidaciji Ranka Radoševića (54) zvanog Ranko Eskobar.

Za ovo krivično delo preti joj do 40 godina robije. Ona je uhapšena je u Studentskom domu Bjelave u Sarajevu, a prema saznanjima Kurira hapšenje je trajalo dva sata.

Potvrdila da je bila u Beogradu

Na početku pretresa sudija je upitala Azru da li je krajem februara do marta bila u Srbiji.

– Jesam, do 7. marta sam bila u Beogradu – kazala je Azra Š, i potvrdila da je saznala da je za njom raspisana poternica tek kad je policija u Sarajevu došla po nju na Bjelave.

Sud u BiH snimio je njeno sasluašanje, a objavio je Dnevni Avaz.

Takođe, kako saznajemo, ona je četiri dana pre zločina tražila stan u Beogradu, a pretpostavlja se da je to uradila za svog dečka, inače učesnika u ovom ubistvu, uhapšenog Marka Pjanovića.

Naime, ako je sudeći po društvenim mrežama osumnjičena Azra Š. je 5. marta na jednoj Fejsbuk stranici tražila stan uz određene uslove i cenu koja bi joj navodno najviše odgovarala.

printscreen/yt

– Dobar dan svima, da li iko izdaje stan sa odvojenom spavaćom? Poželjna cena bi bila do 400 evra – napisala je Azra Š.

Podsetimo, zbog sumnje da su počinili ili pomogli u realitaciji ubistva Ranka Radoševića uhapšeno je pet osoba, a u BiH je privedena i peta za koju se sumnja da je skrivala Pjanovića u Bijeljini.

Kao direkti izvršioci uhapšeni su Srbi Stefan Z. i Luka V., a kao saučesnici maloletnica (17) koja je pala sa njima, Azra Š. i njen momak Marko Pjanović iz Brčkog.

 

(Pančevac/Kurir)

SLUČAJ RANKA ESKOBARA: Azra Šabanović dala iskaz! Ne želi da bude izručena u Srbiju

OVO JE AZRA Š. (21) KOJA JE UHAPŠENA ZBOG UBISTVA RANKA ESKOBARA Pomagala i privedenoj maloletnici da namami Radoševića? FOTO

U SARAJEVU UHAPŠENA AZRA Š. ZBOG UBISTVA RADOŠEVIĆA: Devojka (22) osumnjičena da je pomagala ubicama Ranka Eskobara. Traga se za njenim drugom državljaninom BiH

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.