MLADI FUDBALERI ŽELEZNIČARA POČELI SVOJA TAKMIČENJA: Pioniri ubedljivi u prvom kolu prolećnog dela sezone, Sporto 023 ispraćen sa sedam golova u mreži!

12:53

16.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Mladi fudbaleri Železničara počeli su svoja takmičenja.

Uporedo sa koračanjem ka istorijskom uspehu seniorskog tima, reorganizovana je i omladinska škola Železničara, a interesovanje pančevačkih dečaka i njihovih roditelja za treniranje u ovom klubu raste iz dana u dan.

Nema nikakve sumnje da će Omladinska škola Železničara biti najuspešnija u regionu.

Naši pioniri koje predvode treneri Danilo Kovačević i Bojan Tripković bili su vrlo ubedljivi u prvom prolećnom kolu Pionirske lige Vojvodine grupa „Jug”. Oni su na svom terenu savladali Sporto 023 sa 7:0, a golove su postigli: Krstić (tri), Nešković, Popović, Stevanović i Dimčić.

 

Omladinska selekcija trenera Nenada Radojevića, znatno oslabljena, nije mogla da parira lideru i trenutno ubedljivo najboljoj ekipi u Omladinskoj ligi Vojvodine, pa je Spartak u Subotici trijumfovao sa 6:0.

Na severu Bačke gostovali su i Željini kadeti koje vodi trener Marko Andrejić, ujedno i koordinator rada cele Omladinske škole Železničara. Mali „plavi golubovi” i mala „dizelka” podelili su bodove, bilo je 2:2, a strelci za naš tim bili su Danilo Novićević i Kristijan Kele.

Prvo prolećno kolo je iza nas. Idemo dalje. Predstojeći vikend donosi nova prvenstvena iskušenja.

Printscreen/IG/fk_zeleznicar_pancevo

Omladinci i kadeti Železničara u nedelju, 19. marta, igraju na svom terenu. Oni će na Sportskom centru „Mladost” ugostiti vršnjake iz somborskog Radničkog 1912.

Duel omladinaca počinje u 11 sati, a utakmica kadeta u 13 sati.

Pioniri ovog vikenda gostuju. Oni idu put Zrenjanina, na meč sa Proleterom 2006.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.