AMSS UPOZORAVA VOZAČE: Vreme će u toku noći biti nestabilno, obratiti pažnju na klizave kolovoze!

19:29

15.03.2023

Podeli vest:

Freepik.com

U Srbiji je danas nestabilno vreme sa kišom i lokalnim pljuskovima, a u brdsko-planinskim predelima moguće su snežne padavine koje donose mokre i klizave kolovoze. Vožnju tokom noći dodatno može otežavati jak istočni vetar u planinskim predelima kao i u košavskim području, upozorava vozače Auto-moto savez Srbije.

U četvrtak ujutru hladno, ponegde sa slabim mrazem. Tokom dana vetrovito i hladno uz postepeno razvedravanje, samo na istoku i jugu oblačno sa slabim snegom, ponegde i kišom. Duvaće umeren i jak, povremeno i olujni severozapadni vetar koji će uveče oslabiti.

Najniža temperatura od -3 do 2 , a najviša od 4 do 9 stepeni.

Kako navodi JP „Putevi Srbije“ zbog radova na rehabilitaciji nadvožnjaka na petlji Lapovo, za saobraćaj Beograd-Niš zatvorene su vozna i zaustavna traka, kao i uključenje na auto-put iz pravca Lapova, pri čemu se saobraćaj odvija samo preticajnom trakom. U suprotnom smeru Niš-Beograd saobraćaj se odvija samo zaustavnom trakom.

I dalje je aktuelna obustava saobraćaja na petlji Lajkovac, pri čemu vozači iz pravca Beograda kao alternativnu koriste petlju Ub, a zatim državnim putem koji prolazi kroz UB i mesto Slovac nastavljaju ka Valjevu. Dok alternativni put od Čačka ka Lajkovcu i Valjevu vodi preko petlje Ljig i mesta Ćelije. Naizmenično propuštanje vozila očekuje vozače i na magistralnom puta Mrčajevci – Kraljevo gde se izvode radovi na izgradnji

(Pančevac/Telegraf)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.