OTKAD NJEGA NISMO VIDELI: Mlađan Dinkić posle višegodišnje ilegale pojavio se na rođendanu Sanje Marinković pa i zapevao! POGLEDAJTE KAKO DANAS IZGLEDA

10:53

14.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram

Mlađan Dinkić, bivši ministar finansija, koji se povukao iz javnosti kako bi se posvetio sopstvenom biznisu, pojavio se na rođendanu kod voditeljke Sanje Marinković i evo kako posle višegodišnje ilegale danas izgleda.

Naime, na proslavi rođendana voditeljke Sanje Marinković su prisustvovale mnoge javne ličnosti iz sveta estrade i politike.

Osim što su se mikrofona latili političar Ivica Dačić i pevačica Ana Bekuta i pesmom „Ponoć“ iz filma „Toma“ doveli atmosferu do usijanja, isto je učinio i Mlađan Dinkić kada je sa Anom Bekutom otpevao pesmu „Kad zamirišu jorgovani“, koju u originalu izvode Dino Merlin i Vesna Zmijanac.

Takođe, kasnije su Alka Vuica, koja je prisustvovala proslavi, sa Anom Bekutom i Mlađenom nastavila da peva, a on se, što se može videti na snimcima sa rođendanskog slavlja voditeljke, veselio i uz hitove Ane Stanić. Kako je izgledala proslava pogledajte u video snimku u okviru teksta.

Dinkić je podsetimo, do 2003. godine obavljao funkciju guvernera Narodne banke Srbije, dok je od 2004. do 2006. godine obavljao funkciju ministra finansija.

U narednim godinama, Dinkić je u različitim periodima obavljao funkcije ministra finansija, ekonomije, privrede i regionalnog razvoja, kao i potpredsednika Vlade Srbije.

(Pančevac/Informer)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.