UČENICI OSNOVNE ŠKOLE OLGA PETROV BELEŽE DOBRE REZULTATE Brestovački đaci odlični u gimnastici, šahu, boksu, recitovanju

09:32

14.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

Učenici Osnovne škole „Olga Petrov” u Banatskom Brestovcu imali su berićetan protekli vikend, kada su postigli zapažene rezulate u nekoliko oblasti.
Tako su devojičice osvojile drugo mesto na okružnom takmičenju u sportskoj gimnastici, održanom u Vršcu, a brestovačku ekipu činile su Tijana Pantović, Nataša Milutinov, Ana Bogdanović, Nevena Momčilović, Mirjana Pavlov i Anastasija Kostić. Do uspeha ih je predvodio u svojstvu trenara profesor Slobodana Mrđena.
Negde u isto vreme na gradskoj smotri recitatora, učenice Ana Brajović i Minja Zubović ostvarile su plasman za okružno takmičenje u recitovanju u Kovinu, uz nesebičan trud njihove mentorke nastavnice Ružice Čuljakovski.
Na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u boksu, brestovački đaci Petar Samardžić i Veljko Dinić u svojim kategorijama osvojili su zlatne medalje.
Na iznenađenje zaposlenih u školi je održano školsko takmičenje u šahu, na kojem je učestvovalo pedesetoro učenika od prvog do osmog razreda, a sudije su bili članovi šahovskog kluba „Aljehin”.
Napomene radi, u brestovačkoj obrazovnoj ustanovi šah se izučava kao izborni predmet.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.