RADOVI U TEHNIČKOJ ŠKOLI 23. MAJ SE PRIVODE KRAJU Grad Pančevo za održavanje osnovnih i srednjih škola izdvojio više od 25 MILIONA DINARA

16:02

13.03.2023

Podeli vest:

GU

Mr Tatjana Božić, član Gradskog veća zadužena za obrazovanje, obišla je radove u Tehničkoj školi „23. Maj“ Pančevo.

„Još jednom se pokazalo da se zajedničkim, udruženim radom, školskog osoblja i učenika, uz punu saradnju sa Gradskom upravom Grada Pančeva, lako može unaprediti prostor kako bi se učenicima i nastavnicima omogućili što bolji i prijatniji uslovi za rad.

 

GU

 

Grad Pančevo je za tekuće održavanje iz budžeta grada Pančeva za 2023. godinu izdvojio za osnovno obrazovanje više od 15.500.000 dinara i za srednje obrazovanje oko 10.000.000,00 dinara.

GU

U zavisnosti od potreba škola planiraju se i izdvajaju sredstva iz budžeta grada Pančeva, kako za tekuće održavanje tako i za rad škola. Grad Pančevo se trudi da reši probleme u skladu sa raspoloživim sredstvima. Radovi se u svim školama odvijaju planiranim tokom i to vikendom kada nema nastave.

GU

Najčešći radovi koji se planiraju i izvode su zdravstveno-higijensko uređenje škola. Radovi na sanaciji bliže se kraju. Planiran završetak kompletnih radova je u sredu, 15.03. 2023. godine“ rekla je Tatjana Božić.

Radovi na sanaciji učeničkih toaleta i njihovo kompletno renoviranje (zamenjene su sve vodovodne i kanalizacione cevi, kompletno su izmenjen sanitarije, pločice, prozori, popravljena vrata i sanirani zidovi) počeli su prošlog meseca, a Grad je za ove radove izdvojio 3.000.000,00 dinara.

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.