REVIJALNI KONCERT PANČEVAČKIH KLASIČARA U ČETVRTAK U KULTURNOM CENTRU Pančevo All Start – Classical music okupiće izuzetne muzičare ovog grada

15:28

13.03.2023

Podeli vest:

promo

U četvrtak, 16. marta u 20 sati u Dvorani Kulturnog centra Pančeva biće održan revijalni koncert pančevačkih klasičara pod nazivom “Pančevo All Start – Classical music”.

Nastupiće brojni eminentni muzičari iz Pančeva – Ognjen Popović, Veljko Klenkovski, Ivan i Gabriela Dinić, Panartist, Pančevački duvački orkestar, Ana Brateljević, Kristina i Ester Krstić, Aleksandra Jović, Olga Petrović, Miona Barbul, Oskar Ereš, Đorđe Grba, Luka Balaš i dr.

promo

Pančevo decenijama slovi za izrazito umetničku sredinu u kojoj se, kada je klasična muzika u pitanju, uvek pojavljuju vanserijski talenti i muzičari posebnog senzibiliteta. Bilo da se radi o već afimisanim muzičarima ili o učenicima i studentima FMU, svaki susret s pančevačkim muzičarima je svojevrsni muzički praznik koji čini da klasična muzika ostane u fokusu umetničkog stvaralaštva i pažnje njenih poštovalaca.

promo

Na sceni Kulturnog centra predstaviće se  izuzetni muzičari ovog grada, različitih generacija s uspešnim domaćim i međunarodnim karijerama u svojstvu solista ili članova renomiranih orkestara. Nadamo se da će ovaj koncert postati tradicionalan i biti uvršten u gradske manifestacije od posebnog značaja, jer naši muzičari to svakako zaslužuju.

promo

Ulaznice za concert se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra po ceni od 300 dinara.

 

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.