SIVIĆ NAKON POBEDE ŽELEZNIČARA: Imali smo priliku ranije da rešimo meč, ali još uvek nam škripi realizacija VIDEO

17:09

12.03.2023

Podeli vest:

G.J.

 

U derbiju 23. kola Prve lige Srbije Železničar je na svom terenu savladao Inđiju sa 1-0 (0-0).

U izuzetno uzbudljivoj utakmici fudbaleri Železničara ostvarili su i 4. uzastopnu pobedu, a bodovi su još važniji, jer je izvojevana protiv odlične ekipe iz Inđije koja takođe ima ambicija da uđe u Super ligu.

G.J.

Domaći fudbaleri su odlično započeli meč i već u prvih pet minuta imali su dve izuzetne šanse za gol, ali najpre Mitrović, a potom i Grgić ih ne koriste na najbolji način. Gosti su prvi put zapretili u 20. minutu, ali golman Živković je odličnom intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Železničar je strpljivo igrao i pretio sa bokova, ali gosti su znali kako da se odbrane,a iz kontranapada bili su veoma opasni. Iako nije bilo golova u prvom poluvremenu gledaoci su mogli biti zadovoljni prikazanom igrom obe ekipe.

G.J.

U nastavku meča svoju prvu priliku Železničar koristi na najbolji način. Grgić se našao na 10-tak metara oči u oči sa golmanom Inđije i u maniru iskusnog strelca lob udarcem ga prebacuje i šalje loptu u prazan gol. Imao je Železničar do kraja meča još nekoliko prilika da osigura pobedu, ali ih nije iskoristio, dok su gosti do samog kraja pretili, ali nisu uspeli da izjednače.

Trener domaćina Tomislva Sivić bio je veoma zadovoljan učinkom svoje ekipe:

– Bila je ovo prava prvenstvena utakmica i govorio sam da nam u goste dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi. Za dobru utakmicu potrebna su dva tima i gledaoci zbog kojih i igramo mogli su danas da uživaju. Imali smo priliku ranije da rešimo meč, ali još uvek nam škripi realizacija, ali bila je otvorena utakmica od početka do kraja i uspeli smo da je zatvorimo iako nije bilo ni malo lako. Okrećemo se novim izazovima i verujem da možemo još bolje- rekao je Sivić.


Nakon ovog kola IMT se i dalje nalazi na 1. mestu sa 50 bodova, dok ga Železničar prati sa 46 i već sad se može reći da su to dve najkvalitetnije ekipe u ligi  koje zaslužuju plasman u elitni rang takmičenja.

 

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR: INĐIJA 1:0 Grgić zatresao mrežu! Pogledajte slavlje u Željinoj svlačionici VIDEO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.