KOLONIJA MATEMATIČARA I PROGRAMERA NA DIVČIBARAMA Polaznici RCT Mihajlo Pupin uživali u prirodi, druženju, igrama u snegu, ali i takmičenjima FOTO

09:40

07.03.2023

Podeli vest:

Printscreen/video/Instagram rctmihajlo

Polaznici pančevačkog Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin” pored nastave i uživanja u prirodi Divčibara, u okviru kolonije, učestvovali su na nekoliko takmičenja.

U stonom tenisu su pobedili Lea Đerfi i Nemanja Gašpar.
U šahu najbolji je bio Stefan Belić Kozić.
Pobednica u društvenoj igri „Čoveče, ne ljuti se” bila je Dunja Dragaš.
Na kvizu osmišljenom za učenike od 4. do 6. razreda, najbolji su bili Nikola Ilić, Milan Bogunović, Uroš Paulica i Bogdan Babović, a na kvizu namenjenom učenicima 7. i 8. razreda pobedili su Nama Stajčić, Katarina Ostojić, Hana Krišan, Maša Holok.
Bile su tu i nagrade za „dnevne zadatke”, a osvajači ovih nagrada su Nika Pavlović, Iris Radovanović, Aleksandar Đorđević i Jovan Vitas.

 

Kolonija Grupe za matematiku i Grupe za programiranje Centra za talente na Divčibarama trajala je od 24. februara do 3. marta.

Na koloniji je učestvovalo 89 polaznika i polaznica, osnovnoškolskog uzrasta, od 4. do 8. razreda, 6 mentora i mentorki, 1 asistent, rekreator i koordinator.

Sudeći po fotografijama, objavljenim na Instagram nalogu rctmihajlo, polaznici Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin” uživali su u prirodi, druženju, kao i aktivnostima koje su za njih osmišljene. Stekli su nova znanjua, iskustva i prijateljstva.

(Pančevac/Instagram)

Ne propustite:

ODRŽAN SEDMI MEMORIJAL SAŠO DODEVSKI: Najbolji bravari, zavarivači, glodači i strugari Mašinske škole Pančevo idu dalje na Regionalno takmičenje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.