SJAJAN USPEH DŽUDISTE KAČAREVAČKOG JEDINSTVA Rastko Anđelović, iako je još junior, osvojio bronzu na seniorskom Prvenstvu Srbije VIDEO

14:26

06.03.2023

Podeli vest:

Printscren/Instagram

Iako još uvek junior, s obzirom da je rođen 2003. godine, džudista kačarevačkog Jedinstva Rastko Anđelović ponovio je prošlogodišnji rezultat i osvojio je bronzanu medalju na seniorskom Prvenstvu Srbije u kategoriji do 60 kilograma.

Rastko je u prvom meču pobedio Andriju Lukavca iz Crvene zvezde, a onda je u četvrtfinalu zaustavljen od Veljka Simića iz niškog Kinezisa. Mladi Kačarevac je u potom u prvom repasažnom meču savladao rivala iz novosadske Slavije Maria Petrovića, da bi u svojoj četvrtoj borbi na turniru bio bolji i od Borisa Jankovića iz beogradskog Trudbenika.

U meču za bronzanu medalju, Rastko je odmerio snage sa aktuelnim prvakom Srbije Nemanjom Milićem iz Niša, a ljubitelji džudo sporta sve su mogli da prate i na kanalu „Arena fight”.

Bila je to vrlo požrtvovana borba našeg sugrađanina i vredan trijumf.

Rastka očekuje učešće na juniorskom Evropskom kupu u Sarajevu, potom i Prvenstvo Srbije za juniore, a nakon toga i nadmetanja na značajnim turnirma u inostranstvu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.