PRE TRI MESECA SAM HTEO DA ODUSTANEM OD MUZIKE Predstavnik Srbije otvorio dušu nakon pobede! Evo šta mu je Konstrakta rekla!

09:30

06.03.2023

Podeli vest:

printscreen/RTS

Pre samo tri meseca hteo sam da odustanem od muzike, a sada ću predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, kazao je Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek za medije.

Muzičar iz Čačka u subotu uveče pobedio je u finalu srpskog izbora za ovo prestižno takmičenje sa numerom „Samo mi se spava“.

– Prijavio sam se za izbor Pesma za Evroviziju da učinim taj poslednji korak pre nego što odustanem od muzike. I evo, ipak se isplatilo to što sam deset godina sam sa sobom slušao svoje pesme. Sada ih i drugi ljudi slušaju – priča Luke Black i dodaje da iz njegovog primera svi mogu da izvuku pouku:

– Treba imati strpljenje, koje ja nisam imao kao muzičar. U novembru prošle godine sam se povukao i prestao da se bavim muzikom! Onda sam rešio da je poslednja stvar koju ću da uradim za svoju karijeru učešće na ovom takmičenju.

Mirko Popović

Konstrakta mi je rekla da za mene kreće jedno od najlepših putovanja i da će mi biti zabavno-Luk Blek

Pevač kaže da je za njega veliki uspeh bio i to što je prošao u finale:

– Još nisam svestan da ću predstavljati Srbiju u Liverpulu. Mnogo sam srećan, ostvario mi se san! Bila mi je dovoljna čast što sam prošao u finale.

Mada je pesmu „Samo mi se spava“ napisao na engleskom jeziku, u subotu je izveo izmenjenu verziju. – Sviđa mi se što sam dodao srpski jezik, jer mi pesma zvuči ozbiljnije. Možda se i više saosećam sa numerom kad je na srpskom. Imam i verziju na engleskom, koju isto mnogo volim, ali videćemo s kojom ću nastupiti na Evroviziji – priča momak iz Čačka i dodaje da su mu roditelji bili velika podrška kroz celo takmičenje:

– Moj otac je bio di-džej i zbog njega sam zavoleo muziku. Nadam se da će oboje biti sa mnom u Engleskoj. Rekao sam im da ću, ako nekad postanem poznat, da ih vodim svuda sa sobom.

 

(Pančevac/Novosti)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.