SUNCE KONAČNO IZVAN OBLAKA Topliji vazduh stiže nam sa Mediterana, uveče u Vojvodini moguća slaba kiša. Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

09:22

06.03.2023

Podeli vest:

Pančevac

U Srbiji danas promenljivo ovlačno sa sunčanim intervalima. Topliji vazduh stiže nam sa Mediterana. Kiša je moguća samo u pojedinim krajevima i to sredinom i krajem dana. Najviša dnevna temperatura od 10 do 15 stepeni.

Printscreen/RHMZ

U Beogradu smena sunca i oblaka. Uveče u delovima grada moguća je slaba i kratkotrajna  kiša. Temperatura do 14 stepeni.

Sredinom dana u brdsko-planinskim predelima, a posle podne i uveče u Vojvodini mestimično kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi. Tokom noći na visokim planinama doći će i  do provejavanje snega.

Printscreen/RHMZ

U Srbiji u narednih sedam dana, do 13. marta, promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Kratkotrajna kiša ili pljusak biće lokalna pojava, dok se više padavina očekuje 9. i 12. marta.

Duvaće južni i jugozapadni vetar uz porast temperature – maksimalne vrednosti od 11 do 19, a zahlađenje se očekuje u nedelju, 12.marta.

Printscreen/RHMZ

Biometeorološka prognoza za Srbiju za ponedeljak, šesti dan marta 

Očekivano pogoršanje biometeorološke situacije doprineće pojačanju tegoba kod osoba sa srčanim i cerebrovaskularnim oboljenjima. Umor i razdražljivost biće izražene kao meteoropatske reakcije. Neophodno je slojevito odevanje. Preporučuje se oprez u saobraćaju.

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.