ZVANIČNO ODBIJENO IZUZEĆE Novak Đoković neće igrati masterse u Americi, jer je odbijen njegov zahtev da uđe u zemlju nevakcinisan!

08:30

06.03.2023

Podeli vest:

printscreen/tw: @BNPPARIBASOPEN

Najbolji teniser sveta Novak Đoković zvanično se povukao iz žreba za masters turnir u Indijan Velsu, saopštili su organizatori turnira.

Novak Đoković će četvrtu godinu zaredom propustiti prvi masters sezone, pošto se povukao sa mastersa u Indijan Velsu jer je u Sjedinjenim Američkim Državama i dalje na snazi odluka da stranci koji nisu vakcinisani protiv koronavirusa ne mogu da uđu u tu zemlju.

Đoković, koji nije primio vakcinu protiv koronavirusa, prošlog meseca je američkim vlastima podneo zahtev za specijalnu dozvolu da igra na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju, ali nije dobio dozvolu da uđe u zemlju.

Najbolji teniser sveta je u Kaliforniji slavio pet puta, na Floridi šest, ali ni na jednom ni na drugom turniru nije nastupio od 2019. godine.

Srpskog tenisera će u glavnom žrebu u Indijan Velsu zameniti Nikoloz Basilašvili, a ukoliko se još neko povuče pre žreba, u glavni će upasti i Dušan Lajović.

 

(Pančevac/RTS)

NOVAK IZGUBIO KAD SE NIKO NIJE NADAO! Medvedev naneo Srbinu prvi poraz u ovoj godini!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.