BOKSERI PROFESIONALCA DOMINANTNI NA POJEDNINAČNOM PRVENSTVU VOJVODINE: 7 takmičara 7 medalja, Marko Tankosić ide u finale lige Vojvodine FOTO

08:33

06.03.2023

Podeli vest:

BK „Profesionalac” Pančevo

Pančevački Bokserski klub „Profesionalac” na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u boksu, održanom tokom vikenda u novosadskoj hali Spens, učestvovao je sa 7 takmičara.

Bokseri „Profesionalca” bili su i ovog puta dominantni. Na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine učestvovalo je preko 150 boksera svih uzrasnih kategorija, a svi bokseri pančevačkog „Profesionalca” vratili su se kući sa medaljama.

Zlatne medalje u kadetskoj konkurenciji osvojili su Petar Samardzić (46 kg), Aleksa Mikuljka (60 kg) i Veljko Dinić (63kg), a u juniorskoj Stefan Novakov (46 kg) i Strahinja Samardzić (57 kg).

Damjan Bajić osvojio je bronzanu medalju.

Marko Tankosić junior (75 kg) plasirao se u finale koje će boksovati u sledećem kolu lige Vojvodine.

BK „Profesionalac” Pančevo

Naši bokseri borbe su uglavnom završavali prekidima, navode u klubu i podsećaju da je Stefan Novakov na ovom Prvenstvu odbranio titulu. On je zlato osvojio i prošle godine.

BK „Profesionalac” Pančevo

Od ukupno 26 mečeva odigranih na prvenstvima Srbije i Vojvodine, bokseri „Profesionalca” imali su samo jedan poraz i to u finalu.

Za ove fantastične rezultate u velikoj meri zaslužni su glavni trener Zvonko Dimitrijević i uprava kluba na čijem je čelu predsednik Tihomir Marković.

Članovi kluba „Profesionalac” svakodnevno treniraju u fiskulturnoj sali Mašinske škole „Pančevo”. Treninzi se održavaju od 19.30 do 21 sat.

Treninzi su besplatni za decu do 16 godina, a upis u školu boksa je u toku.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.