SAMO AKO GA POMILUJE DŽO BAJDEN Državna bezbednost SAD zabranila Đokoviću da uđe u zemlju!

10:24

04.03.2023

Podeli vest:

printscreen/yt: CNN-News18

Nažalost, za sada deluje da Novak Đoković neće dobiti pravo da nastupa na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju.

Bez obzira što je opao strah od koronavirusa i što su u mnogim zemljama restrikcije već daleka prošlost, u SAD je potpuno druga priča. U ovoj zemlji se još plaše ovog virusa, a na snazi su razna ograničenja. Ukoliko niste primili najnoviju dozu vakcine, ulaz u državu će vam biti onemogućen. Naželost, ovo će vrlo verovatno ponovo koštati Novaka Đokovića.

Šanse da će srpski teniser propustiti turnire u Indijan Velsu i Majamiju su sve veće, bez obzira što je poslao molbu da mu dozvole ulaz u Sjedinjene Američke Države.

Katastrofalnu odluku Državne bezbednosti SAD preneo je na svom profilu senator sa Floride, Rik Skot, koji je otkrio da Novak neće moći da uđe u SAD. Sada mu ostaje samo jedna opcija, a to je da ga pomiluje američki predsednik Džo Bajden i da posle njegove intervencije odluka bude promenjena.

U SAD je na snazi veliki pritisak na vlasti zbog Đokovićevog slučaja. Veliki broj tenisera i teniserki, kao i Teniska federacija SAD, pružili su podršku Novaku.

Ono što je dobra vest jeste da Novak ne mora da brine o nastupu na US Openu, pošto će od maja sve sankcije i restrikcije vezane za ulazak u zemlju biti ukinute.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.