LITERARNI KONKURS ZA OSNOVCE IZ KOVINA POVODOM DANA BIBLIOTEKE: Deca radove mogu slati do 20. marta, a najkreativniji biće nagrađeni krajem meseca

15:02

02.03.2023

Podeli vest:

Pixabay

Za učenike osnovnih škola sa teritorije opštine Kovin biblioteka „Vuk Karadžić” raspisala je literarni konkurs povodom dana ove ustanove.

Na konkursu mogu učestvovati učenici od 1. do 8. razreda svih kovinskih škola.

Radovi treba da budu samostalna dečja ostvarenja. Autentičnost mladih je važan aspekt obrađene tematike, a cilj konkursa je razvijanje kreativnosti i talenata kod dece i promovisanje knjige i čitanja, navode u kovinskoj biblioteci.

Teme za učenike od 1-4. razreda osnovne škole su „Moje mesto sreće”, „Anegdota iz đačkog života”, „Volim svoj grad/selo”, „I danas prekidaju detinjstvo mojih vršnjaka”.

Teme za đake od 5-8. razreda osnovne škole su: „Osoba kojoj se divim”, „Mi se razumemo”,  „Najdraža uspomena”, „Kako sam obradovao/obradovala člana porodice”.

Radove treba poslati poštom do 20. marta, doneti lično na adresu Biblioteke „Vuk Karadžić“ Kovin ili dostaviti preko predmetnog nastavnika iz škole.

Najbolji radovi biće objavljeni na sajtu, FB stranici biblioteke i promovisani na izložbi ove ustanove kulture u Kovinu.

Dodela nagrada biće organizovana na Dan biblioteke 30. marta, navodi se na sajtu Biblioteke „Vuk Karadžić” Kovin.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.