ĐOKOVIĆ UBEDLJIV PROTIV GRIKSPORA: Novak ekspresno preslišao Holanđanina za plasman u treće kolo

18:09

01.03.2023

Podeli vest:

printscreen/tenisuzivo

Novak Đoković savladao Holanđanina Talona Grikspora sa 2:0 po setovima 6:2, 6:3 i plasirao se u treće kolo turnira u Dubaiju. Naredni rival biće mu bolji iz duela Kotova i Hurkača.

Sjajnom igrom naš teniser nije dao šansu rivalu. Brzo je slomio otpor Holanđanina koji nije imao rešenja za igru našeg tenisera. Servis je odlično služio našeg tenisera, a glavno oružje – retern je sjajno funkcionisao. Na kraju sigurna pobeda našeg tenisera i plasman u treće kolo.

Novak je sjajno ušao u meč, nakon lako osvojenog servisa, odmah je oduzeo servis rivalu i stigao do ranog brejka. Grikspor je dobro servirao ali je naš as odlično „čitao“ te servise. Đoković nije imao problema na svoj servis, a konstantno je pretio na protivnikov. Novim brejkom naš teniser je stavio tačku na ovaj set – 6:2 u prvom setu.

U drugom setu Đoković je nastavio dominaciju, ponovo je odmah došao do brejka. Posle četvrtog gema bilo je jasno da Holanđanin nema šta da traži. Sigurno najzanimljiviji gem na meču. Rival je propustio osam gem lopti, Novak pet brejk prilika. Šestu je iskoristio i došao do 4:0.

Pri rezultatu 5:1 kada je Novak servirao za meč, rival je uspeo da od 30:0 preokrene i napravi brejk. Osvojio je Holanđanin i svoj servis, ali to je bilo sve što je uradio na ovom meču.

Narednim servisom Novak stavlja tačku na ovaj set i meč – 6:3 u drugom setu.

Naš teniser u trećem kolu igra protiv boljeg iz duela u kome se sastaju Kotov i Hurkač.

(Pančevac/RTS)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.