ABRAŠEVIĆ ORGANIZUJE HUMANITARNI KONCERT 2. MARTA: Celi prihod namenjen kupovini aspiratora za Službu hitne pomoći Pančevo i nečiji lakši udah

11:34

28.02.2023

Podeli vest:

Printscreen/Instagram video/kudabrasevicpancevo

Pančevačko Kulturno-umetničko društvo „Abrašević”, u saradnji sa Kulturnim centrom, održaće humanitarni koncert, pod nazivom „Samo diši”, u četvrtak, 2. marta.

Koncert će u dvorani Kulturnog centra početi u 19 sati, a novac od ulaznica biće iskorišćen za kupovinu medicinskih aspiratora za Službu hitne pomoći Pančevo.

Program će obogatiti i pevači dečjeg hora „Vokal kids”, a gosti koncerta biće neki od članova ekipe pančevačke Hitne pomoći.

U Kulturno-umetničkom društvu „Abrašević” navode da se ovaj koncert organizuju u okviru projekta „Srce se nema da se ima, srce se ima da se da svima”.

Luka Stojnov – Promo plakat KUD „Abrašević”

Organizatori su pozvali građane da dođu na koncert i uživajući u igri i pesmi pomognu da se prikupi dovoljno novca za kupovinu novih aparata za nečiji lakši udah, ali i da budu „vetar u leđa” deci koja žele da učine nešto lepo za svoj grad i sugrađane.

Na ulazu u dvoranu Kulturnog centra stajaće kutija za priloge, tako da svi oni koji ne žele da prisustvuju koncertu ili su sprečeni u tome, mogu i donacijom na ovaj način da doprinesu da se kupe što bolji aspiratori.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.